Labels

Home » , » Dudu Ayune: Bukan Harta, Pangkat, dan Keindahan Lahiriah

Dudu Ayune: Bukan Harta, Pangkat, dan Keindahan Lahiriah

Lirik Arti
Ya Rosulalloh salamun “alaika
Ya Rofi’asyaniwadaroji
‘Atfata Nyaji Rotal ‘alamin
Ya uhailalju diwal karomi

* dudu ayune dudu baguse
ajining manungso mungguh pengerane
nanging atine budi pekertine
tindak tanduke ing saben dinane

* dudu bandane dudu pangkate
mungguhe pangeran iman lan takwane
derek perintahe ninggal larangane
besok amale diunduh-unduh dewe

kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:38 PM

0 komentar:

Post a Comment