Labels

Home » » Rukun dan Tepa Selira

Rukun dan Tepa Selira

Lirik Arti
Luwih becik guyub bebrayan
lan gotong royong kabeh gawean
ojo do ureg padu sulayan
banget sarune yen mireng liyan

Luwih becik do tepo seliro
dadi wong tuwo sugih ngapuro
dadi wong nom dugo kiro
siji-sijine jo gawe loro

bejo-bejo sing padha eling
sing ra bejo sing padha mbeling
Dzat kang gawe langit lan bumi
iku bakale ingkang ngukumi

mugi Alloh paringi gampang
dalan neroko anggenipun nyimpang
lan nggampangake anggenipun ngambah
dalan suwago gak duwe wegah

Ya Alloh Gusti kulo nyuwun
pinaringan gesang makmur
saget ngibadah lan saget syukur
nafsu syetan sageto mungkur...
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 10:24 PM

0 komentar:

Post a Comment