Labels

Home » » Ayun-Ayun Badan: Mawas Diri

Ayun-Ayun Badan: Mawas Diri

Lirik Arti
Ayun ayun badan
Badan siji dadi susahe ati
Wong ing ndunya gadah dosa
Ing akhirat dipun siksa

Alloh kula nyuwun pangapunten
Sekatahing dosa kula
Sinten sing badhe ngapunten
Yen mboten Pangeran kula

Alloh agung eling-eling
Aja eling ing akhirat
Wong eling mumpung ing ndunya
Gawea dalan ing surga

Babadana rancasona
Aja babad mukti sugih
Babadana puji kelawan dzikir
Laa illaha illallah
Nabi Muhammad utusan Alloh
Nabi Muhammad Rosulullah
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:46 PM

0 komentar:

Post a Comment