Labels

Home » » Gara-Gara: Huru-Hara

Gara-Gara: Huru-Hara

Lirik Arti
Astaghfirullah Robbal barroya
Astaghfirullah minal khotoyya
Robbi zidni ‘ilma nafi’a
Wawa fikni ‘amalan sholiha

goro-goroneng jaman sakmono
akeh wong PANGKAT kang seneng bondho
akeh wong MLARAT disio-sio
akeh wong SAMBAT ora duwe doyo

goro-goroning bumine bubrah
akeh PAMIKIR kakehan polah
ora peduli RAKYATe susah
sing dipentingne PANGKATE munggah

goro-goroning BUMINE seser
akeh WONG PINTER podho keblinger
seneng nglakoni barang ora bener
laku MO LIMO tansoyo BANTER

Sireping goro-goro
eling donyo eling akherat
ayo ninggalke laku maksiat
sregep ngibadah lan moco sholawat
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:42 PM

0 komentar:

Post a Comment