Labels

Home » » Eling-Eling KH Asyhari Lempuyangan

Eling-Eling KH Asyhari Lempuyangan

Lirik Arti
لا اله الا الله محمد رسول الله × 2

Ling eling sira manungso
Temenana anggonmu ngaji
Mumpung durung den rawuhi
Moloikat jurupati

لا اله الا الله محمد رسول الله × 2

Luwih lara luwih susah
Rasane wong ning neraka
Klabang kuresy kolojengking
Klabang geni ulo geni

Rante geni gada geni
Cawisane wongkang duraka
Gumampang dhawuh Pangeran
Dasar tan manut parintah Tuan

لا اله الا الله محمد رسول الله × 2

Luwih mulya luwih mukti
Rasane wong ning suwarga
Pitungpuluh widodari
Kasur babut den cawisi

Cawisane wongkang bekti
Dhawuh pangeran kang Maha Suci
Mukmin lanang mukmin wadon
Mukmin iku sedherek kula

لا اله الا الله محمد رسول الله × 2

Agami Islam agami kula
Kitab Qur’an panutan kula
Mukmin lanang mukmin wadon
Mukmin iku sedherek kulo

اللهم صل على ÷ محمد شفيع الأنام
وآله وصحبه ÷ و سلم على الدوام
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:20 PM

1 komentar: