Labels

Home » , » Syi'ir Isra’ Mi’raj Gubahan KH. Ma'ruf Islamuddin

Syi'ir Isra’ Mi’raj Gubahan KH. Ma'ruf Islamuddin

Lirik Arti
SHOLATULLOH SALAMULLOH
‘ALA TOHA ROSULILLAH

SHOLATULLOH SALAMULLOH
‘ALA YASIN HABIBILLAH

Tanggal pitulikur wulan Rojab
Gusti njeng nabi Muhammad
Pinuju dipun timbali
Sowang ngadep Dzat kang maha Suci

Lampahipun wanci ndalu
Dumugi nginggil langit sab pitu
Akhiripun nampi wahyu
Sholat wajib limang wektu

Para muslimin muslimat
Mumpung durung ketekan sekarat
Ayo padha nindakna sholat
Supaya slamet ndunya akhirat
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 8:19 PM

0 komentar:

Post a Comment