Labels

Home » » Pitakonan Kubur: Pertanyaan di Alam Kubur

Pitakonan Kubur: Pertanyaan di Alam Kubur

لا إلـــــــــه إلا الله # لا إلـــــــــه إلا الله لا إلـــــــــه إلا الله # محمدٌ رسولُ الله
Lirik Arti
Para sedulur mangertenono
Yen ing alam kubur bakal ono
Ono pitakon enem perkoro
Kudu biso anjawab siro

Kaping sepisan pitakonane
Gusti Pangeranmu iku sopo
Nuli njawabo kelawan cetho
Yen Gusti Alloh Pangeran kulo

Kang kaping pindho pitakonane
Sopo iku kanjeng nabi niro
Enggal njawabo kelawan cetho
Yen nabi Muhammad nabi kulo

Kaping telune pitakonane
Yo opo iku agomo niro
Njawabane ora ono liyo
Yoiku islam agomo kulo

Kang kaping papat pitakonane
Kiblat iro yoiku opo
Ka’batulloh iku kiblat kulo
Koyo mengkono njawabo siro

Kaping limone pitakonane
Yo opo iku panutan iro
Kitab Al-Quran njawabo siro
Yo iku kitab panuntun kulo

Kang kaping enem pitakonane
Yo sopo iku sedulur iro
Kaum kuslimin ugo muslimat
Yoiku kabeh sedulur kulo   
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 8:18 PM

0 komentar:

Post a Comment