Labels

Home » » Nyuwun Ngapunten: Mohon Ampunan

Nyuwun Ngapunten: Mohon Ampunan

Lirik Arti
Duh Gusti kulo nyuwun dipun ngapunten
Sekathahe duso kulo enjang sonten
Menawi mboten ya Alloh dipun ngapunten
Ingkang bade paring maghfiroh puniko sinten

Dosa kula kados wedi ing segara
Ananging kula mboten kiyat siksa neraka
Duh Alloh kang Mulya nyuwun pangapura
Dumateng sedaya dosa-dosa kula

Umur kula saben dina tansah suda
Ananging dosa kula kok saya ndadra
Duh Alloh kang Mulya nyuwun pangapura
Dumateng alit agenging dosa kula

Aduh Gusti kula nyuwun pangapura
Panjenengan ingkang nglebur sedaya dosa
Aduh Gusti kula nyuwun pangapura
Dumateng alit agenging dosa kula  
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:31 PM

0 komentar:

Post a Comment