Labels

Home » , » Eling Pati: Ingat Kematian

Eling Pati: Ingat Kematian

Lirik Arti
Allohumma sholli wasalim 'ala
Sayyidina wamaulana Muhammadin
'Adadama fi'ilmilahisholatan
Daimmadan bidawammil mulkilahi

Eling-eling padha elinga
Umur ira saben dina tansah suda
Pati iku ora enom ora tuwa
Juru pati wira-wiri saben dina

Siksa kubur banget larane
Siksa neraka iku gandengane
Jin manungsa iku isine
Kanggo nebus dosa-dosane

Ya Alloh kula nyuwun ngapura
Sedaya dosa-dosa kula
Ya Alloh kula nyuwun ngapura
Sedaya dosa kelepatan kula  
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:29 PM

0 komentar:

Post a Comment