Labels

Home » » Ora Gampang Ngaku Wong Islam: Islam KTP

Ora Gampang Ngaku Wong Islam: Islam KTP

Lirik Arti
Ora gampang ngaku wong islam
Yen uripe mas ra gelem sembahyang
Kuwi arane islam KTP
Islame nylempet ing dhompete

Mulo ayo podho nglakoni
Dhawuhe gusti kang moho suci
Kito nindake kabeh dhawuhe
Ojo naming sak kepenake

Limang waktu lakonono
Ojo mung tungkul luru donya
Donya iku mung sadhelo
Yen ketemu bakale lungo   
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 9:43 PM

0 komentar:

Post a Comment