Labels

Home » , » Langgar Wali: Nabi Palsu

Langgar Wali: Nabi Palsu

Lirik Arti
Mas mas mas ojo podo lali
Mas mas mas nggolek sangu mati
Sangune mati ora rojo brono
Nanging iman ilmu amal sampurno
Jaga ahlake tur netepi ing agomo
Ra usah sing neko -neko

Kudu sing eling mas maring kang kuwoso
Ojo di tinggal kewajiban solat limo

Mas mas mas ojo podo lali
Mas mas mas akhir zaman iki
Akeh banget preman ngaku nabi
Reka-rekane tapa lan semedi
Saranene oleh wahyu ing gunung cimahi

Wis ora ngerti ing agomo
Iman opo maneh mas wis ora di gowo
Jarene nabi tulis arab ko ora ngerti   
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 9:45 PM

0 komentar:

Post a Comment