Labels

Home » » Payung Akhirat

Payung Akhirat

Lirik Arti
Allahumma shalli wa-sallim ‘alaa * Sayyidina wa-maulana Muhammadin
Allahumma shalli wa-sallim ‘alaa * Sayyidina wa-maulana Muhammadin
‘Adadama fil ‘ilmillahi shalatan * Daaimatan bidawami mulkilahi
‘Adadama fil ‘ilmillahi shalatan * Daaimatan bidawami mulkilahi

Pitung werno manungso sing oleh ridho * Anugerahe Gusti Allah ora liyo
Ing akhirat kayup iyup wit suwargo * Ora mlocot koyo wong kang akeh doso
Kaping sapisan poro pemimpin ingkang adil * kaping pindo wong nom-noman ora jahil
Kaping telune wong katsarian keono gusti * kaping papate arep maksiat nuli wedi
Kaping limo seneng shodaqoh kanthi lilo * kaping enem marang masjid ati kasengsem
Kaping pitu eling dosa eling mala * Nuli nangis koyo wong disikso
Mulo dulur ayo eling lan waspodo * Ojo ngasih urip sepisan disio-sio
Mulo dulur ayo ndang podho tumandang * Mumpung durung amal kito padha ditimbang   
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:49 PM

0 komentar:

Post a Comment