Labels

Home » , » Istighfar: Mohon Bimbingan dan Keselamatan

Istighfar: Mohon Bimbingan dan Keselamatan

Lirik Arti
Astaghfirullah Robbal barroya
Astaghfirullah minal khotoyya
Robbi zidni ‘ilma nafi’a
Wawa fikni ‘amalan sholiha

Ya Alloh Gusti kang damel makhluk
Nyuwun pangapunten uga ati manut
Perintah Panjenengan kula mboten nurut
Paringana kula ati ingkang lembut

Ya Alloh Gusti kula makhluk rugi
Laku kula sasar pitutur di umbar
Mugi Gusti kersa dateng diri kula
Mlebet dateng tiyang nuruti agama

Ya Alloh Gusti mugi paring rizki
Amal kang ala dipun ampuni
Awak kang kotor dipun resiki
Ati kang cidra dipun tambani

Ya Alloh Gusti kang ngratoni jagad
Pangersa sampeyan kula nyuwun taubat
Duh Gusti kula nyuwun selamat
Saking pancabaya ndunya akhirat
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:52 PM

0 komentar:

Post a Comment