Labels

Home » , » Pepeling Gubahan Ki Anom Suroto

Pepeling Gubahan Ki Anom Suroto

Lirik Arti
Wis wancine tansah dielengke
Wis wancine podo nindakake
Adzan wus kumandang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagaking agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanti istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjamaah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Magrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku prentah agomo
Elingono ning ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuwoso
Yen kepingin mbesuk munggah swargo
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 9:49 PM

4 komentar: