Labels

Home » » Syi'ir Pujian Jawa Adaptasi Lingsir Wengi

Syi'ir Pujian Jawa Adaptasi Lingsir Wengi

Lirik Arti
Dzikir wengi sepi-sepi eling dosa
Ra kroso luh ing mata pada mili
Wiridane mung tasbehan lan dzikiran
Ra ngiro yen biso madhangke ati

Banjur yen tak tliti aku dewe kang ngingkari
Ing nikmate cilik gedhe tobat-tobat sopo
Rino wengi sing tak puji among gusti
Janjine oleh ganjaran kang mesthi.
kanan
Nada: Lingsir Wengi
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 9:48 PM

0 komentar:

Post a Comment