Labels

Home » » Sya'ir Tumrap Manungsa:

Sya'ir Tumrap Manungsa:

Lirik Arti
Gusti Alloh Ingkang Kuwoso,
Ngabulake dongane manungso,
Ngilangake sekabèhe dosa,
Amargo Paduka Paling Kuwoso.

Poro sedulur ayo podho ngabekti,
Marang Gusti Alloh kang paring redjeki,
Awake dhewe mung sak dermi,
Manut marang perintahe Gusti.

Kandjeng Nabi iku dikongkon,
Supoyo manungso ora keno bendon,
Manut pangandikane Kandjeng Nabi,
Urip ono dunyo bakal awèt murni.
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 8:10 PM

0 komentar:

Post a Comment