Labels

Home » » Puji-Pujian Eling-Eling Aja Dumeh

Puji-Pujian Eling-Eling Aja Dumeh

صَلِّ وَ وَسَلِّمْ دَائِمًا عَلَى احْمَدَ… صَلِّ وَ وَسَلِّمْ دَائِمًا عَلَى احْمَدَ…
 وَالْآلِ وَالْأَصْحَابِ مَنْ قَدْ وَحَّدَ.. وَالْآلِ وَالْأَصْحَابِ مَنْ قَدْ وَحَّدَ..

Lirik Arti
Ojo dumeh pinter banjur do keminter 2x
Pinter yen ora bener uripe bakal keblinger 2x

Ojo dumeh ayu banjur do kemayu 2x
Elingono tuwomu ompong peyot ora ayu 2x

Ojo dumeh sugih banjur do semugih 2x
Bondo iku mung nyilih mbesuk bakale mulih 2x

Ojo dumeh mlarat banjur ragelem sholat 2x
Mlarat yen ora sholat rugi dunyo lan akherat 2x
kanan

Eling-Eling

Lirik Arti
Ojo dumeh siro uwis mulyo
sugih bondo mas picis raja brono
ora kelingan marang ingkang moho mulyo
donyo brono kuwi kenane lungo

Ojo dumeh siro wus kuwoso
njur adigang adigung adiguno
Ora kelingan marang ingkang gawe jagad
Pangkat drajat kuwi kenane minggat
Reff: 1
Eling-eling siro manungso
Urip ing ndoyo kuwi mung sadelo
Paribabase urip mung mampir ngumbe
printahe gusti ojo dilalekake

Eling-eling siro manungso
Sopo urip bakal ketekan pati
Urip mati kjuwi kagungane gusti
Sopo wae ora biso anyelaki
Reff: 2
Ojo dumeh siro wis mulyo
sugih bondo mas picis raja brono
ora kelingan marang ingkang moho mulyo
donyo brono kuwi kenane lungo

Ojo dumeh siro wus kuwoso
njur adigang adigung adiguno
Ora kelingan marang ingkang gawe jagad
Pangkat drajat kuwi kenane minggat
Reff: 3
Eling-eling siro manungso
Urip ing ndoyo kuwi mung sadelo
Paribabase urip mung mampir ngumbe
printahe gusti ojo dilalekake

Ojo dumeh siro wis mulyo
sugih bondo mas picis raja brono
ora kelingan marang ingkang moho mulyo
donyo brono kuwi kenane lungo
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 8:12 PM

0 komentar:

Post a Comment