Labels

Home » » Syi'ir Doa untuk Ibu Bapak

Syi'ir Doa untuk Ibu Bapak

Lirik Arti
Allohummaghfirli waliwalidayya warhamhuma kama Robbayaani shaghiiiro 2x

Duh Alloh kang Mulyo Mugi ngapuntena Sedaya kalepatan ibu lan rama 2x

Ya Alloh Gusti kula nyuwun dados putra kang ahli bekti
Rama lan ibu ingkang ngrumati,didik mimpin kanti setiti

Ya Alloh GUsti kula nyuwun pinaringan bening ing fikir
Kagem ibadah lan dzikir,nafsu syetan sageta nyingkir

Ya Alloh Gusti kula nyuwun pinaringan panjang umur
Kagem ibadah lan syukur,nafsu syetan sageta mungkur

Ya Alloh Gusti kula nyuwun slamet ndunya lan akhirat
Klebet umat nabi Muhammad angsal safa’at rohmat lan nikmat

Ya Alloh Gusti kula nyuwun pinaringan rizki halal barokah
Kagem shodaqoh jariyah,kagem ziarah Medinah Mekah
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 9:38 PM

0 komentar:

Post a Comment