Labels

Home » » Syi'ir Rukun Wudlu dan Rukun Islam

Syi'ir Rukun Wudlu dan Rukun Islam

لا إلـــــــــه إلا الله # لا إلـــــــــه إلا الله
 لا إلـــــــــه إلا الله # محمدٌ رسولُ الله

Lirik Arti
Utawi rukune wudhu
Iku nenem perkarane
Ingkang dingen iku niyat
Kaping pindho masuh rai

Kaping telu masuh asto kalih
Kaping papat ngusap sirah
Kaping lima masuh suku kalih
Kaping nenem iku tertib

Tegese tertib urut-urut
Tegese tertib urut-urut
Dinginaken perkara ingkang dingen
Ngereaken perkara ingkang keri
***
Utawi rukune islam
Iku lima perkarane
Ingkang dingen maca syahadat
Kaping pindo iku sholat

Kaping telu aweh zakat
Kaping papat poso wulan romadhon
Kaping lima munggah haji
Maring mekkah lamun kuwasa
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 9:27 PM

0 komentar:

Post a Comment