Labels

Home » , » Syi'ir Eman-Eman: Teladan Kita dalam Beribadah

Syi'ir Eman-Eman: Teladan Kita dalam Beribadah

Lirik Arti
Allahumma sholli ala Muhammad
ya Rabbi sholli alaihi wasalim

eman-eman temen wong bagus ora sembahyang 2x
kowe bagus endi karo kanjeng nabi Yusuf
kanjeng nabi Yusuf baguse tanpa tandingan

Allahumma sholli ala Muhammad
ya Rabbi sholli alaihi wasalim

eman-eman temen wong ayu ora sembahyang 2x
apa ora isin karo Siti Zulaikha
Putri gandhes luwes ayune uleng-ulengan

Allahumma sholli ala Muhammad
ya Rabbi sholli alaihi wasalim

eman-eman temen wong sugih ora sembahyang 2x
kowe sugih endi karo kanjeng nabi Sulaiman
kanjeng nabi Sulaiman sugihe tanpa wilangan

Allahumma sholli ala Muhammad
ya Rabbi sholli alaihi wasalim

eman-eman temen wong pinter ora sembahyang 2x
kabeh tumindake ora nate gelem bener
janji dielingke alesane mubeng munyer

Allahumma sholli ala Muhammad
ya Rabbi sholli alaihi wasalim
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 9:21 PM

0 komentar:

Post a Comment