Labels

Home » » Syi'ir Iyup-Iyupan: Tujuh Manusia di bawah Naungan Surga

Syi'ir Iyup-Iyupan: Tujuh Manusia di bawah Naungan Surga

Lirik Arti
IYUP- IYUPAN
Allahumma shalli wa-sallim ‘alaa
Sayyidina wa-maulana Muhammadin
Allahumma shalli wa-sallim ‘alaa
Sayyidina wa-maulana Muhammadin
‘Adadama fil ‘ilmillahi shalatan
Daaimatan bidawami mulkilahi
‘Adadama fil ‘ilmillahi shalatan
Daaimatan bidawami mulkilahi

Pitung werno manungso sing oleh ridho
Anugerahe Gusti Allah ora liyo
Ing akhirat kayup iyup wit suwargo
Ora mlocot koyo wong kang akeh doso

Kaping sapisan poro pemimpin ingkang adil
kaping pindo wong nom-noman ora jahil
Kaping telune wong katsarian keono gusti
kaping papate arep maksiat nuli wedi

Kaping limo seneng shodaqoh kanthi lilo
kaping enem marang masjid ati kasengsem
Kaping pitu eling dosa eling mala
Nuli nangis koyo wong disikso

Mulo dulur ayo eling lan waspodo
Ojo ngasih urip sepisan disio-sio
Mulo dulur ayo ndang podho tumandang
Mumpung durung amal kito padha ditimbang
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 11:08 PM

0 komentar:

Post a Comment