Labels

Home » , » Syi'ir Kewajiban Orangtua

Syi'ir Kewajiban Orangtua

Lirik Arti
Astaghfirullah robbal barooya astaghfirulloh minal khotooya 2x

urip aneng ndonya ora salamine, den paribasakna amung mampir ngombe 2x
mula aja lali salat den tindakna, dzikir tahlil wirid nambahi sampura

Astaghfirullah robbal barooya, astaghfirulloh minal khotooya 2x

wajibe sang bapa marang garwa putra, aweh panuntun sajroning bebrayan 2x
Wiwit cilik mula padha dikenalna, maca alfatikhah nganti katam Quran

Astaghfirullah robbal barooya astaghfirullah minal khotooya 2x

Quran iku mono kalame Ilahi, yen kawaos bisa dadi tamba ati 2 x
tebih saking rasa serik srei drengki, pinaringan tentrem Allohumma Amin

Astaghfirulloh robbal barooya astaghfirulloh minal khotooya2x
kanan
Kedua
Lirik Arti
WONG TUWO

"Abot-abote dadi wong tuwo
duwe anak-anak duroko
wiwit cilik di gadang mulyo
mbasan gedhe ngisin-isinke wong tuwo

bocah-bocah jaman saiki
ganteng ayu gak gelem ngaji
seneng ngluyur awan lan bengi
yen pacaran nomer siji

mulo dulurku sedoyo
jaler estri enom lan tuwo
monggo-monggo sami waspodo
yen anak lungo ojo dijarno

luwih becik podo telaten
didik putro kudu sing open
budi pekerti ojo kelalen
besok tuwo bakale panen..."   
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 8:15 PM

0 komentar:

Post a Comment