Labels

Home » , , » Syi'ir Shalawat Padhang Bulan Cipt. Al Habib Luthfi Bin Yahya

Syi'ir Shalawat Padhang Bulan Cipt. Al Habib Luthfi Bin Yahya

Lirik Arti
Allohumma sholli wasallim ‘alaa sayyidina wamaulanaa Muhammadin..
Allohumma sholli wasallim ‘alaa sayyidina wamaulanaa Muhammadin..
‘adada ma fi ‘ilmillaahi sholatan daimatan bidawami mulkillaahii…
sholatan daimatan bidawami mulkillaahii…

Lamun wong tuwo, lamun wong tuwo kliru ngimpine…
Alamat bakal, alamat bakal getun mburine…
Lamun wong tuwo, lamun wong tuwo kliru ngimpine…
Alamat bakal, alamat bakal getun mburine…
Wong tuwo loro kundur ing ngarso pengeran…
Anak putune rame-rame rebutan warisan… 2x

Wong tuwo loro ing njero kubur anyandhang susah…
Sebab mirsani putra putrine ora ibadah…
Wong tuwo loro ing njero kubur anyandhang susah…
Sebab mirsani putra putrine do pecah belah…
Kang den arep-arep yoiku turune rohmah…
Jebul kang teko, jebul kang teko nambahi fitnah… 2x

Iki dino ojo lali lungo ngaji, Takon marang kyai guru kang pinuji…
Iki dino ojo lali lungo ngaji, Takon marang kyai guru kang pinuji…
Enggal siro ora gampang kebujuk setan…
Insyaallah kito menang lan kebejan… 2x

Padhang bulan padhange koyo rino, rembulane sing awe-awe…
Padhang bulan padhange koyo rino, rembulane sing awe-awe…
Ngelengake ojo turu sore…
kene tak critani kanggo sebo mengko sore.. 2x
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 10:08 PM

0 komentar:

Post a Comment