Labels

Home » » Aja Banget-Banget: Jangan Berlebihan dan Keterlaluan

Aja Banget-Banget: Jangan Berlebihan dan Keterlaluan

Lirik Arti
Allaahumma shalli wa-sallim ‘alaa * Sayyidinaa wa-maulana Muhammadin
Allaahumma shalli wa-sallim ‘alaa * Sayyidinaa wa-maulana Muhammadin
Allahummag-shuril islaam wal-muslimin * Wa-ahlikil jaffarota wadh-dhaalimiin

Ojo siro banget-banget ono donyo
* Malaikat ngawasake marang siro

Ojo siro tumindak dumeh kuwoso
* Elinggo gusti Allah ikut pirso

Dulur ojo banget-banget ono dunyo
* Malaikat ora turu ora leno

Dulur ojo sak wenang-wenang kuwoso
* Ayo eling kito kabeh bakal diprikso

Ojo siro gumede karepe dewe
* Katekan Pathi sing mikul tonggo-tanggone

Ojo siro sumugih karo sing ringkih
* Omah kubur wuruk lemah nggonmu mulih

Mulo dulur urip sapisan sing prayogo
* Ojo nganti ngalor-ngidol nurut gudo

Mulo dulur urup pisan sing waspodo
* Ojo lali marang dawuhe agomo
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:02 PM

0 komentar:

Post a Comment