Labels

Home » » Eling Alam Kubur: Ingat Alam Kubur

Eling Alam Kubur: Ingat Alam Kubur

Lirik Arti
Allah Allah Allah Yaa Allah * Allah Allah Laa ilaaha illalloh

Allah Allah Allah Yaa Allah * Nabi Muhammad Rasuulullaah

Yo poro dulur beberangan * Ngirimi dungo Yasin lan tahlilan
Ben podho eling masa depan * Ing alam kubur kabeh tinimbalan

Kae Malaikat wes nunggu * Dar der dor siro rak iso mlayu
Mungkar karo Nakir ora tahu ngguyu * Ngowo godho gedene sak tugu

Aduh rasane mbok ndahneo larane * karepe mbengok ra ono rewange
Prayogene agomo ditenani * Dene sesok mati oleh welase gusti
kanan
Nada: Lagu Prau Layar


Lirik Arti
Allah Allah Allah Yaa Allah * Allah Allah Laa ilaaha illallah

Allah Allah Allah Yaa Allah * Nabi Muhammad Rasuulullaah

Yo poro dulur beberangan * Ngirimi dungo Yasin lan tahlilan
Ben podho eling masa depan * Ing alam kubur kabeh tinimbalan

Kae Malaikat wes nunggu * Dar der dor siro rak iso mlayu
Mungkar karo Nakir ora tahu ngguyu * Ngowo godho gedene sak tugu
Aduh rasane mbok ndahneo larane * karepe mbengok ra ono rewange
Prayogene agomo ditenani * Dene sesok mati oleh welase gusti
kanan

Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:00 PM

0 komentar:

Post a Comment