Labels

Home » » Roda Papat Rupa Manungsa: Kereta Beroda Manusia

Roda Papat Rupa Manungsa: Kereta Beroda Manusia

Lirik Arti
SHOLATULLOH SALAMULLOH ‘ALA TOHA ROSULILLAH


SHOLATULLOH SALAMULLOH
‘ALA YASIN HABIBILLAH

Eling-eling siro manungso
wong urip bakale mati
Ayo podo dadi wong bhekti
Maring Gusti Kang moho suci.

Mumpung durung katekanan
Malaekat juru pati
Gole tekan embuh kapan
Kito menungso ra bakal ngerti

Moloekat juru pati
Lirak lirik marang siro
Nggone nglirik angenteni
Dawuhe kang moho suci

Tumrap kanggo kabeh menungso
Gelem ra gelem bakal di gowo
Di enggoni sandangan putih
Yen wis budal ra biso mulih.

Tumpakane kereto jowo
Roda papat rupo manungso
Jujugane omah guwo
Tanpo bantal tanpo kloso

Omahe ra ono lawange
turu ijen ra ono kancane
Di tutupi anjang- anjang
Diurug lan di siram kembang

Wong sing layat podo nelongso
Podo eling Podo rumongso
Ayo podo eling marang Gusti
Urip neng dunyo mesti mati
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:00 PM

0 komentar:

Post a Comment