Labels

Home » , » Eling-Eling: Peringatan bagi Manusia

Eling-Eling: Peringatan bagi Manusia

Lirik Arti
Astaghfirullah Al’adzim,astaghfirullah Al ‘adzim
Astaghfirullah Al’adzim,Innallaha ghofururrohiim

Eling-eling sira manungsa
Ananing swargo lan neraka
Kuwi walese lakuning ndunya
Janjine kang maha Kuwasa

Luwih mulya luwih mukti
Rasane nikmate suwarga
Sarwa keturutan lan kecukupan
Ganjaran kang taat lan iman

Luwih lara lan luwih susah
Rasane disiksa ing neraka
Perih siksane tanpa pepadhang
Tumrap kang gumampang dawuh Pangeran

Ya Alloh kawula nyuwun ngapura
Dumateng sedaya dosa kula
Ya Alloh Gusti kula nyuwun ngapura
Dumateng alit agenging dosa kula   
kanan
Written by: Kang Odin
Syiir, Updated at: 7:54 PM

0 komentar:

Post a Comment